Ημερίδα με θέμα "Καινοτόμες διδακτικές προτάσεις" στη διδασκαλία των Φυσικών Επιστημών


Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε  η ημερίδα με θέμα "Καινοτόμες διδακτικές προτάσεις για τη διδασκαλία των Φυσικών Επιστημών, εχθές Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012 στους χώρους του σχολικού συγκροτήματος του 1ου Γυμνασίου και ΓΕΛ Καλλίπολης. Η ημερίδα οργανώθηκε από τη διεύθυνση ΔΕ του Πειραιά, και το ΕΚΦΕ Καλλίπολης. Στόχος της ήταν η παρουσίαση από τους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν  τα μαθήματα των Φ.Ε. στα σχολεία του Πειραιά, ώστε να γίνουν γνωστές σημαντικές εργασίες που θα μπορούσαν να φανούν χρήσιμα διδακτικά εργαλεία για όλους.
Ο τομέας των Φυσικών Επιστημών του σχολείου μας με εισηγητές τον κ. Ανδρεαδάκη Δημήτρη και την κ. Χατζαντωνά Άννα παρουσίασαν τη δική τους διδακτική πρόταση που εφαρμόζεται και στο σχολείο μας, με θέμα ¨Η χρήση των ιστοτόπων τύπου blog στη διδασκαλία των Φυσικών Επιστημών" Βίντεο όλης της παρουσίασης θα δημοσιευτεί αύριο.
Στην ημερίδα δόθηκαν και τα βραβεία των μαθητών μας της Θετικής Κατεύθυνσης Β΄Λυκείου για την συμμετοχή τους στο τοπικό πειραματικό διαγωνισμό EUSO, τα οποία θα απονεμηθούν αύριο στην πρωινή προσευχή μας.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω: